تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302

Redirect

اگر به خاطر داشته باشید در مقاله های قبلی درباره ریدایرکت و دو نوع از ریدایرکت ها که بیشترین کاربرد را دارند توضیح دادیم  و گفتیم که هریک از آن ها در چه شرایطی قابل استفاده می باشند.

در آن مقاله ها برایتان عنوان کردیم که ریدایرکت 301 که به آن ریدایرکت دائمی نیز گفته می شود چه زمان هایی قابل استفاده است و بعد از آن هم درباره ریدایرکت 302 یا همان ریدایرکت موقتی صحبت کردیم.

همانطور که در آن مقاله ها عنوان کردیم ریدایرکت 302 در مقایسه با ریدایرکت 301 کمترین استفاده را دارد و امروز در این مقاله قصد داریم بیشتر درباره تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 با شما صحبت کنیم.

برای اینکه به موضوع اصلی امروز که همان تفاوت بین ریدایرکت ها می باشد بپردازیم بار دیگر و به اختصار برای یادآوری مجدد به تعریف مختصری از این دو ریدایرکت خواهیم پرداخت.

ریدایرکت چیست؟

Redirect

ریدایرکت چیست؟

Redirect به تغییر مسیر یک دستور برای ارسال کاربر و موتورهای جستجو به آدرس جدید گفته می شود که انواع مختلفی دارد.

انواع ریدایرکت

  • ریدایرکت دائمی 301
  • ریدایرکت 302
  • ریدایرکت موقت 307

* در دنیا یه دسته بندی دیگه هم برای ریدایرکت ها وجود داره که از این قراره:  CNAME Record, A Record and Redirect

ریدایرکت 301

در تعریف اینکه ریدایرکت 301 چیست؟ باید یگوییم که یکی از متداول ترین ریدایرکت های سئو می باشد که به صورت دائمی می توان از آن استفاده کرد، یک مثال خوب برای ریدایرکت 301 سایت رند هست که دامنه هایی که داره رو به سایت اصلی (با یک طرح کلی و ثابت ریدایرکت کرده). ریدایرکت 301 این قابلیت را دارد که یک صفحه از وب سایت شما را حذف کرده و یا آن را منتقل کند و زمانیکه در ساختار پیوند صفحات سایت شما تغییری ایجاد شود زمانی است که باید از این ریدایرکت استفاده کنید. تا بتوانید رتبه و جایگاه خود را در نتایج جستجو حفظ نمایید.

ریدایرکت دائمی یا همان ریدایرکت 301 به ربات های موتور جستجو اطلاع می دهد که صفحه ای را که به دنبال آن هستند در این آدرس در دسترس نمی باشد و دیگر نیازی به ایندکس کردن آن نیست.

اگر برای این دسته از صفحات، ریدایرکت 301 نسازید، احتمال اینکه کاربران و ربات های خزنده گوگل خطای 404 را ببینند به وجود می آید. نکته مهم درباره ریدایرکت 301 این است که تنها زمانی می توانید از آن استفاده کنید که به هیچ عنوان نخواهید دیگز از url های قدیمی خود استفاده کنید

 

تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302

انواع ریدایرکت

ریدایرکت 302

این نوع از انواع ریدایرکت نوعی ریدایرکت مبهم می باشد که اغلب برای تغییر مسیرهای موقت از آن استفاده می شود. ریدایرکت 302 به موتورهای جستجو اطلاع می دهد محتوا و صفحه ای که به دنبال آن می باشند وجود دارد اما فعلا و به صورت موقت در جای دیگری است بنابراین اگر می خواهید به آن صفحه و محتوا دسترسی داشته باشید باید بازدیدکنندگان را به آدرس دیگری هدایت کنید.

از آنجایی که این ریدایرکت یک ریدایرکت موقتی می باشد نمی تواند ارزش صفحه قبلی را به صفحه جدید منتقل کند به همین خاطر ممکن است که صفحه جدید برای کسب رتبه توسط موتورهای جستجو دچار مشکل شود البته این مسئله زمانی است که ریدایرکت 301 وجود نداشته باشد.

پیشنهاد تیم سئو ایران به شما این است که اگر می خواهید سایت‌تان را به دامنه ای جدید منتقل کنید یا تغییراتی با مقیاس بزرگ در سایت تان انجام می دهید، از متخصصین سئو مشورت و کمک بگیرید.

سئوالات مربوط به تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302

1دلیل استفاده از ریدایرکت ها چیست؟
به خاطر تغییر یک دامنه به دامنه دیگر، تغییر یک صفحه از سایت به صفحه دیگر، برای انتقال سایت از httpبه https، برای بهبود ساختار url و برای حذف پارمترهای جستجو از ریدایرکت ها استفاده می کنیم
2زمانیکه می خواهیم از دو دامنه مشابه استفاده کنیم نیاز به ریدایرکت داریم؟
نه نیازی به ریدایرکت نیست زیرا این دو به خودی خود باعث می شوند که وب سایت دچار مشکل شود.
3استفاده از ریدایرکت میتواند بر سئو سایت تاثیر منفی بگذارد؟
اگر دامنه ای را که خریدین با ریدایرکت 301 به دامنه اصلی ریدایرکت کنید خیر این کار اگر درست انجام شود باعث جلوگیری از تاثیر منقی بر سئو سایت می شود.

تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302

حال که با ریدایرکت و انواع آن یعنی ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 آشنا شدید زمان آن رسیده است که به سراغ مبحث اصلی امروز یعنی تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 برویم.

بدون شک با توجه به توضیحاتی که در مطالب بالا و در مقاله های قبلی درباره این دو ریدایرکت عنوان کرده ایم به تفاوت میان این دو پی برده و آشنا شده اید. اما اگر بخواهیم به طور خلاصه برایتان درباره تفاوت این دو بگوییم  باید اینگونه عنوان کنیم که، ریدایرکت 301 برای انتقال دائمی و همیشگی یک آدرس به آدرس دیگر می باشد و ریدیارکت 302 برای انتقال موقت یک آدرس به آدرس دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

فقط یک نکته مهم را باید درباره تفاوت ریدایرکت 301 ریدایرکت 302 بدانید و آن هم این است که در ریدایرکت 301 تمام پیج رنک ها به آدرس جدیدی که ساخته اید منتقل خواهند شد اما در ریدایرکت 302 هیچ پیج رنکی انتقال داده نمی شود.

ریدایرکت چیست؟

تاثیر ریدایرکت بر سئو

بهترین ریدایرکت برای سئو سایت

انتخاب و انجام ریدایرکت مناسب برای حفظ سئو از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. گزینه ها و انتخاب های متعددی در این زمینه وجود دارد که بهترین آن ها انتخاب ریدایرکت 301 می باشد زیرا که این ریدایرکت هم به مروگر و هم به موتورهای جستجو این اطلاع را خواهد داد که آدرس صفحه به طور دائم تغییر کرده و به آدرس جدیدی انتقال داده شده است. در این صورت است که با گذشت زمان پیج رنک اصلی به صفحه جدید نیز انتقال داده خواهد شد و رتبه وب سایت شما در نتایج جستجو نیز با مشکلی مواجه نمی شود.

نحوه انجام ریدایرکت 301 و 302

شما میتوانید از طریق بخش ریدایرکت هاست (Cpanel , DirectAdmin) یا با کمک گرفتن از افزونه های وردپرس، ریدایرکت لازم از صفحه مبدا به صفحه مقصد را انجام دهید و نوع ریدایرکت را مشخص کنید.

حرف آخر

استفاده از ریدایرکت ها برای تغییر مسیر از روش های متداولی است که برای بهبود سئو سایت مورد استفاده قرار می گیرد اما نکته مهم این است با توجه به تفاوت ریدایرکت 301 و ریدایرکت 302 بتوان به درستی و در جایگاه خود از این ریدایرکت ها استفاده شود تا مشکلی برای رتبه و جایگاه وب سایت در نتایج موتورهای جستجو به وجود نیاید.

ریدایرکت ها جدا از انواع مختلف خود، خزنده‌های کراولرهای موتورهای جستجو (Crawlers) و کاربران را از یک آدرس قدیمی به یک آدرس جدید هدایت می‌کنند.

مطالب مرتبط را در ادامه مشاهده کنید

 

%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA 301 %DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F

ریدایرکت 301 چیست؟

 

%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA 302

ریدایرکت 302

4/5 - (2 امتیاز)
79 / 100

1 Comment

  1. مهتاب گفت:

    میشه درباره تفاوت ریدایرکت 302 با 307 هم مطلب بذارید. ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

آموزش های سئو

پربازدیدترین مقالات سئو سایت

ui چیست؟

رتبه سایت

آنالیز سئو سایت

اصطلاحات سئو

سئو گوگل

پروژه های سئو