چرا وب سایت من در گوگل رتبه بندی نمی شود؟

رتبه بندی نشدن سایت در گوگل
سئو سایت

یکی از مواردی که بسیاری از طراحان وب سایت و یا سئو کارهای تازه کار با آن مواجه می شوند رتبه بندی نشدن سایت در گوگل است که سئوکاران تازه کار متوجه می شوند به هیچ عنوان در رتبه بندی های گوگل قرار نمی گیرد، در این آموزش می خواهیم به سوال چرا وب سایت من در گوگل رتبه بندی نمی شود؟ پاسخ دهیم و به بررسی مواردی بپردازیم که مانع از قرار گرفتن سایت در رتبه بندی گوگل میشوند.

به ترتیب مهمترین مواردی را که جلوی ایندکس شدن سایت در نتایج گوگل را می گیرد به صورت تیتر وار معرفی می کنیم و در ادامه هر کدام را به صورت کامل شرح خواهیم داد.

دلایل اصلی رتبه بندی نشدن سایت در گوگل

اگر جزو سئوکاران تازه وارد هستید و یا جزو افرادی هستید که سئو سایت خودتان را انجام می دهید و فکر می کنید هر کاری که توانسته اید انجام داده اید اما باز هم در گوگل رتبه بندی نمی شوید ما در سئو ایران بنابر کامنت های شما عزیزان می خواهیم دلیل اصلی را مطرح کنیم تا شما بتوانید این مشکل را حل کنید و سایت خود را در نتایج سرپ مشاهده کنید. از دلایل رتبه بندی نشدن سایت در گوگل می توان به موارد زیر اشاره داشت که عبارتند از:

درج تگ noindex در سایت

یکی از تگ هایی که به شدت می تواند بر روی روند سئو سایت تاثیر بگذارد و سبب رتبه بندی نشدن سایت می شود همین تگ نو ایندکس می باشد. تگ noindex در مواقعی به کار میرود که می خواهیم بخشی از سایت توسط موتورهای جستجوگر خزش(crawl) نشود و در نتیجه در نتایج هم نمایش داده نشود.

دقت داشته باشید که گاهی دیده می‌شود برخی از طراحان سایت در زمان طراحی این تگ را در سایت قرار میدهند تا گوگل و سایر موتورهای جستجو در هنگام طراحی سایت، سایت آنها را آنالیز و بررسی نکند و بعد از اتمام فرایند طراحی فراموش می کنند که تگ noindex را از داخل کدهای سایت بردارند.

درج تگ noindex

تگ noindex در سایت

برای جلوگیری از این سایت خیلی ساده می توانید با استفاده از کلیک راست و انتخاب گزینه view page source و سپس پس زدن دکمه های ctrl+f و جستجوی عبارت “noindex ” از عدم وجود این تگ در کد های خود اطمینان حاصل نمایید، پیشنهاد می کنیم این کار را برای یکی صفحات زیر نیز انجام دهید:

  • محصولات
  • دسته بندی ها
  • لندینگ پیج ها
  • یکی از صفحات وبلاگ

اگر در هیچ کدام از صفحات فوق تگ نو ایندکس را مشاهده نکردید با خیال راحت از این موضوع رد میشویم و موارد دیگر را برای رتبه بندی نشدن سایت در گوگل بررسی میکنیم.

بررسی فایل htaccess

یکی از مواردی که می تواند باعث شود سایت شما در نتایج گوگل به درستی نمایش داده نشود وجود کدهای نادرست در فایل htaccess می باشد. برای بررسی موضوع باید به هاست خود مراجعه کنید و پوشه htaccess را باز نموده و داخل آن را بررسی کنید.

بررسی htaccess

بررسی دقیق فایل htaccess

با توجه به اینکه هر سایت می‌تواند کدهای مختلفی را برای موارد گوناگونی در htaccess قرار دهد بنابراین نمی توان به صورت کلی گفت که چه کد هایی باید در این فایل برای تمام سایت ها وجود داشته باشد اما ما در ادامه یک فایل htaccess صحیح را که به صورت پایه می بایست در تمام سایت ها موجود باشد برایتان آورده ایم:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ – [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress

برای نمونه قطعه کدی را که در htaccess به وسیله آن می توانید یک دامنه را به دامنه های دیگر ریدایرکت کنید در زیر آورده ایم:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^olddomain\.com$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.olddomain\.com$
RewriteRule (.*)$ http://www.newdomain.com/$1 [R=301,L]

همانطور که مشاهده می کنید با کد فوق می توان یک دامین را به دامین دیگر انتقال دهیم.

با استفاده از کد زیر هم میتوان ارزش و خود صفحه را به صفحات دیگر منتقل کرد، اگر این کد نیز به تعداد زیادی در سایت استفاده گردد موجب میشود تا موتور های جستجو خصوصاً گوگل ارزش کل سایت را کاهش دهد دیگر سایت‌ها در نتایج نمایش ندهد.

کد مربوط به انتقال ارزش صفحه:

Redirect 301 /oldurl/ http://saravdata.com/newurl
Redirect 301 /category/television/ http://www.sarvdata.com/category/tv/

بنابراین اگر چنین کدی و یا کدهای مشابهی در ‏htaccess وجود داشته باشد، قطعاً می تواند نمایش سایت را در موتورهای جستجوگر دچار اختلال نماید.

همچنین وجود کلماتی مانند deny و deny from all قطعاً می بایست بررسی گردد.

وجود خطاهایی در سرور سایت

با توجه به گستردگی بخشهای موجود در سرور و ایرادات آن پیشنهاد می کنیم برای بررسی این که سایت شما چه اروری را در سرور گرفته است، پیشنهاد می کنیم مقاله مربوط به ارور های سرور را مشاهده نمایید.

معروف ترین خطاها و ارور های سرور:

  • ارور های سرور سری 100
  • ارور های سرور سری 200
  • ارور های سرور سری 300
  • ارور های سرور سری 400
  • ارور های سرور سری 500

انتشار محتوای بی کیفیت و کپی در سایت

قطعاً هر کسی که سئو را شروع میکند از همان روز اول با اهمیت موضوع محتوا و و مهم بودن کیفیت مقالات آشنا میشود، اما در این رابطه چند نکته می باشد که اگر آنها را رعایت نکنیم قطعاً گوگل و سایر موتورهای جستجو سایت ما را در نتایج شان نمایش نخواهند داد در ادامه مواردی را که در تولید محتوا باید آنها را رعایت کنیم ذکر می کنیم:

  1. کپی کردن مقالات سایت
  2. انتشار محتوای بی ارزش از نظر معنایی و کاربردی بودن
  3. انتشار محتوا های دارای کپی رایت
  4. انتشار محتوا با کد های بسیار کثیف
  5. تولید محتوای تکراری در رابطه با یک موضوع
انتشار محتوای کپی در سایت

انتشار محتوای بی کیفیت سایت

همانطور که از نام هر کدام از موارد فوق مشخص می باشد، تمام موارد فوق در ارتباط با تولید محتوای سایت می بایست رعایت شوند و عدم رعایت هر کدام از آن‌ها می‌تواند منجر به پنالتی شدن سایت توسط الگوریتم های گوگل شود. الگوریتم پاندای گوگل یکی از الگوریتم های است که به شدت بر روی کیفیت و صحیح بودن محتوای سایت ها نظارت می کند.

گرفتن بک لینک به صورت غیر اصولی

قطعاً بعد از موضوع تولید محتوا مهمترین چیزی که در سئو آموزش داده میشود موضوع لینک سازی و بک لینک ها می باشد. در اینجا می خواهیم مواردی را برای شما یادآور شویم که اگر آنها را رعایت نکنید قطعاً توسط الگوریتم های موتورهای جستجو پنالتی و جریمه می شوید و با مشکل رتبه بندی نشدن سایت مواجه می شوید. این موارد عبارتند از:

  1. بک لینک های بی کیفیت
  2. گرفتن بک لینک با حجم زیاد و بدون برنامه
  3. زیاده روی روی گرفتن بک لینک با یک کلمه هدف
  4. clocking یا مخفی کاری برای فریب گوگل که از اصطلاحات سئو است.
  5. کیورد استافینگ
  6. محتوای کپی که به سرعت باعث جریمه شدن شما می شود.
گرفتن بک لینک غیر اصولی

گرفتن بک لینک بصورت نادرست

درخواست مکرر ایندکسینگ در سرچ کنسول گوگل

همانطور که می‌دانید در سرچ کنسول گوگل بخشی وجود دارد به نام inspect که در آن میتوانید آدرس url صفحه مورد نظر خود را وارد نمایید و سپس پس از گوگل درخواست کنید که این صفحه را مورد بررسی قرار داده و سپس آن را ایندکس کند.

نکته قابل توجه این است که اگر شما چندین روز و چندین مرتبه این کار را تکرار کنید گوگل سایت شما را یک سایت اسپم تلقی کرده و آن را جریمه خواهد کرد و سبب رتبه بندی نشدن سایت می شود. البته این تعداد قطعاً مشخص نیست و علت آن هم این است که اگر گوگل برای مثال بگوید اگر ۵۰ مرتبه این کار را انجام دهید شما را جریمه میکنیم.همه این کار را ۴۹ مرتبه انجام میدهند بنابراین هیچ موتور جستجوگر ای محدودیت هایی که برای بخش های مختلف در نظر می‌گیرد را به صورت عمومی اعلام نخواهد کرد.

سرعت بسیار پایین سایت

مهمترین فاکتور سئو تکنیکال، بررسی سرعت سایت می باشد، منظور ما از سرعت سایت فقط این نیست که کاربران با سرعت بالایی سایت برای شان باز شود بلکه علاوه بر این موضوع باید رضایت ابزارهای گوگل را نیز برآورده کنیم. مهمتریم ابزاری که به بررسی کامل سرعت سایت می‌پردازد و در اختیار تمام مدیران و وبمستران می باشد بخش core web vitals در سرچ کنسول گوگل می باشد.

سرعت سایت دلیل رتبه بندی نشدن سایت در گوگل

افزایش سرعت سایت

کیورد استافینگ و تلاش برای فریب دادن گوگل

زیاده روی در استفاده از یک کلمه کلیدی در محتوای یک صفحه را Keyword stuffing می گویند که افرادی که از این تکنیک خواسته یا ناخواسته استفاده می کنند در تلاش هستند تا با تکرار بیش از حد کلمه هدف خود در محتوا و متا دیسکریپشن صفحه ربات های گوگل را فریب دهند و جایگاه خوبی در نتایج جستجو کسب کنند.

کیورد استافینگ بدترین تکنیک و جزو موارد ممنوعه سئو سایت است که سبب می شود شما جریمه شوید و می تواند دلیل رتبه بندی نشدن سایت در گوگل باشد. برخی دیگر از افراد هستند که با صفر کردن سایز متن یا تغییر رنگ متن و امثال این کارها تلاش بیشتری می کنند تا با این تکنیک ربات ها و الگوریتم های گوگل را فریب دهند اما هرگز موفق نمی شوند.

سخن پایانی درباره رتبه بندی نشدن سایت در گوگل

در این مقاله تلاش کردیم تا دلایل اصلی رتبه نشدن سایت در گوگل را برای شما بیان کنیم تا بتوانید سایت خود را در نتایج جستجو مشاهده کنید. اگر این مقاله برایتان مفید بود لطفا برایمان کامنت بگذارید تا با بروز کردن این مقاله بتوانیم تمامی موارد را برای شما عزیزان بیان کنیم. همچنین اگر نمی توانید این مشکل را رفع کنید می توانید از ما بخواهید با آنالیز سایتتان در رفع این مشکل به یاری شما بیایم.

سوالات متداول درباره رتبه بندی نشدن سایت

1دلایل اصلی رتبه بندی نشدن سایت در گوگل چیست؟
از دلایل اصلی رتبه بندی نشدن سایت می توان به سرعت بسیار پایین سایت، کیورد استافینگ، وجود خطاهایی در سرور سایت، انتشار محتوای کپی و… اشاره داشت.
2آیا درخواست ایندکس می تواند مشکل رتبه بندی نشدن را حل کند؟
در بعضی موارد بله اما درخواست مکرر ایندکسینگ خود می تواند سبب اسپم شدن سایت و رتبه ندی نشدن شود.
3چکار کنم که سایتم در گوگل رتبه بندی شود؟
اگر به مواردی مانند عدم انتشار محتوای کپی، نگرفتن بک لینک های بی کیفیت، خطاهای سرور و… توجه داشته باشید سایت شما در گوگل رتبه بندی می شود.
4.7/5 - (6 امتیاز)
78 / 100

1 Comment

  1. محدثه گفت:

    نمیدونستم درخواست مکرر ایندکس میتونه باعث رتبه بندی نشدن سایت در گوگل بشه دمتون گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 8 =