صفحه بندی سایت و نقش آن در سئو

صفحه بندي سايت
سئو سایت

صفحه بندی سایت از روش های مفید برای مرتب کردن صفحاتی در سایت شما می باشد که شامل  لینک ها و صفحات محصولات و مقالات می باشند. اینکه شما صفحه بندی را در وب سایت خود اجرا کنید کار مهم و بسیار خوبی می باشد زیرا با این کار نه تنها کاربران بلکه خود شما هم به صفحات مورد نیازتان راحت تر و بهتر دسترسی پیدا خواهید کرد. اما یک نکته مهم که باید درباره صفحه بندی سایت بدانید این است که در برخی از شرایط این دسته بندی می تواند بر روی ایندکس شدن مطالب و رتبه سایت شما تاثیر بگذارد. با ما تا انتهای مطلب امروز سئو ایران همراه باشید تا درباه صفحه بندی سایت و نقش آن در سئو بیشتر صحبت کنیم.

صفحه بندی سایت چیست؟

اول از هز چیز می خواهیم بدانیم که منظور از صفحه بندی سایت چه چیزی است؟ Pagination  همان صفحه بندی سایت می باشد که در حقیقت به معنای لینک کردن یک آرشیو دسته بندی موضوعی به یک آرشیو دیگر می باشد که به یکدیگر مرتبط بوده و در زمان های مختلفی در سایت مرتب شده اند. برای مثال اگر شما در سایت خود 200 مطلب داشته باشید آن ها را دسته بندی کرده باشید برای صفحه بندی آنها نیاز به 10 آرشیو دارید تا بتوانید به راحتی آنها را دسته بندی کنید.

صفحه بندی سایت و نقش آن در سئو

صفحه بندی سایت

صفحه بندی بیش از اندازه

اگر صفحه بندی سایت به درستی صورت گیری می تواند بر روی سئو سایت شما هم تاثیر بگذارد. زمانیکه شما مطالب سایت خود را صفحه بندی کرده و به صورت آرشیو مشخص آن ها را گردآوری می کنید باعث می شوید که محصولات وب سایت شما در یک دسته بندی مشخص قرار گرفته یا اینکه شما صفحات مختلفی درباره مقالات وب سایت خود در اختیار داشته باشید. نرم افزار سبد خرید سایت شما و یا سیستم مدیریت محتوا (CMS)، یک توالی از صفحات را ایجاد می کند که شامل تمام این دسته بندی ها می شود. این کار شما شاید برای وب سایت مشکلی را به وجود نیاورد اما کاربران را برای رسیدن به صفحه مورد نظرشان گیج خواهد کرد. زیرا باید چندین لینک و صفحه را باز کنند تا به آنچه که می خواهند دست پیدا کنند. پس نتیجه این است که صفحه بندی بیش از اندازه در وب سایت بدون شک کارایی ندارد.

صفحه بندی سايت و نقش آن در سئو

گفتیم که با صفحه بندی های زیاد در سایت راه رسیدن به صفحه مورد نظر بسیار سخت خواهد بود. نکته اینجاست که صفحات وب سایت شما از صفحه اصلی دور هستند و زمانیکه مقالات در سایت بیشتر شوند بدون شک دسته بندی هم بیشتر خواهد شد و نتیجه حاصله این است که عمق صفحه بندی سایت نیز دشوارتر خواهد شد. تاثیر منفی که ای صفحه بندی می تواند روی سئو وب سایت شما بگذارد این است که از اعتبار و ارزش لینک های مستقیم به صفحه اصلی سایت شما کم می کند. صفحاتی که دارای لینک های مستقیم زیادی هستند خود به عنوان یک صفحه اصلی و معتبر درنظر گرفته می شوند. مشکلی که صفحه بندی بیش از اندازه می تواند برای سایت به وجود آورد شاید مدت زمان زیادی طول بکشد و این موضوع باعث می شود که ما با افت ترافیک سایت خود مواجه شویم ولی متوجه آن نباشیم.

هر چه زمان بیشتری بگذرد مقالات و یا صفحات در عمق بیشتری از دسته بندی ها جای خواهند گرفت اگر ما به موقع به داد وب سایت خود نرسیم و مشکل این صفحه بندی سایت را رفع نکنیم بدون شک با افت ترافیک بیشتری مواجه خواهیم شد و این از خطرناک ترین مشکلاتی است که هر سایتی امکان دارد  با آن مواجه شود و رتبه وب سایت خود را در نتایج جستجو از دست دهد.

صفحه بندی سایت

نقش سئو در صفحه بندی سایت

حرف آخر

شاید صفحه بندی که در سایت خود انجام می دهید به مرتب شدن اطلاعات سایت شما کمک کند و بتواند راحت تر کاربر را به صفحه مورد نظر راهنمایی کند اما این امکان هم وجود دارد که سایت شما را با خطر افت ترافیک مواجه کند. پس اگر در بررسی های وب سایت خود متوجه این موضوع شدید که وب سایت شما دارد با افت ترافیک مواجه می شود باید هر چه سریع تر مشکلات سایت خود از قبیل صفحه بندی سایت را مورد بررسی قرار دهید و با شناسایی مشکلات موجود در کوتاهترین زمان ممکن برای رفع آن ها اقدامات لازم را انجام دهید. کاری که می تواند در صفحه بندی سایت و نقش آن در سئو به شما کمک کند این است که دسته بندی های سایت را تقسیم بندی کنید تا بتوانید صفحات ایندکس شده و رتبه یندی شده سات خود را توسط گوگل افزایش دهید. شک نداشته باشید در این کار موفق خواهید بود.

آموزش های مرتبط با طراحی و سئو صفحات سایت

Untitled 1 11

طراحی صفحه بندی سایت

%DB%8C%DA%A9 %D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA %DA%86%D9%87 %D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA%DB%8C %D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2 %D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%9F

یک سایت به چه صفحاتی نیاز دارد؟

5/5 - (1 امتیاز)
57 / 100

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =