علت اینکه کاربران سایت را ترک می کنند

علت اینکه کاربران سایت را ترک می کنند
سئو سایت

برای هر وب سایت این موضوع که چه میزان بازدید کننده داشته باشد از اهمیت ویژه ای برخوردار است. شاید از نظر خودتان سایت شما یک سایت کاملا خوب و آموزنده باشد و در واقع پر باشد از مطالب زیبا و پر محتوا و از لحاظ طراحی نیز بی نظیر باشد. اما بازدید کننده زیادی نداشته باشید که این نشان دهنده این است که شکست خورده اید، زیرا این کاربران هستند که با گذشت زمان باعث می شوند که سایت شما محبوب شده، رشد کند و در نتیجه سایتتان موجب افزایش درآمد شما شود. یک سری نکاتی وجود دارند که اگر به آنها توجه نکنید با گذشت زمان کاربران خود را از دست خواهید داد.

در مقاله امروز می خواهیم به علت اینکه کاربران سایت را ترک می کنند بپردازیم و بدانیم که چه چیز باعث می شود که میزان کاربران یک وب سایت کاهش پیدا می کند.

علت اینکه کاربران سایت را ترک می کنند

تمامی وب سایت ها به دنبال این هستند که بتوانند کاربران بسیاری را جذب کنند و آنها را به عنوان خوانندگان اصلی وب سایت خود حفظ کنند. تبلیغات روشی است که برای جذب کاربران و هدف نهایی یعنی تبدیل کاربر به مشتری دائمی استفاده میشود. هنگامی که کاربران به سایت شما رجوع می کنند و بلافاصله سایت شما را ترک می کنند باید علت این خروج را شناسایی کرده و آن را برطرف کنید. در ادامه به علت اینکه کاربران سایت را ترک می کنند می پردازیم.

چرا کاربران سایت را ترک می کنند

علت ترک کاربران از سایت

قدیمی بودن طراحی سایت

یکی از دلایلی که شاید برای صاحبان وب سایت ها چندان اهمیت نداشته باشد اما برای کاربران از اهمیت بسیاری برخوردار است قدیمی بودن طراحی سایت است. وقتی خود را در جایگاه کاربران بگذارید شاید به آنها حق دهید که موضوع طراحی سایت به چه میزان دارای اهمیت است. زمانیکه شما از جلد کتابی به این موضوع پی میبرید که برای چه زمانی است و در چه سالی منتشر شده طبیعتا به کهنه بودن آن هم پی خواهید برد. درباره وب سایت نیز این چنین است، تحقیقات نشان داده که چیزی نزدیک بر 94 درصد کاربران خیلی سخت به سایت هایی با طراحی قدیمی اعتماد می کنند و همین موضوع باعث می شود که سایت را ترک کنند. معمولا طراحی های قدیمی در سایت های دولتی بسیار مشاهده می شود.

دشوار بودن خواندن محتوا

وقتی وب سایتی را طراحی می کنید باید این مسئله را در نظر داشته باشید که کاربران شما جزء کدام دسته از افراد هستند زیرا این موضوع در انتشار محتوا های شما بسیار اهمیت دارد. فرض کنید که وب سایت شما درباره موضوعاتی باشد که بیشترین کاربران شما نوجوانان هستند، بنابراین می بایست نوع نوشتاری محتویات شما به گونه ای باشد که برای آنها قابل درک باشد و به راحتی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند پس از به کار بردن کلمات سنگین در محتویات خود بپرهیزید زیرا نه تنها کمک چندانی به کاربران خود نمی کنید بلکه باعث می شوید کاربر خسته شده و خیلی سریع سایت شما را ترک کند و یا اینکه سایت شما در زمینه های اقتصادی هست پس درست نیست که از کلمات و عبارات ساده و پیش پا افتاده در محتویات خود استفاده کنید زیرا کاربران شما در این زمینه افرادی با تجربه هستند. همخوانی نداشتن ادبیات سایت شما با سلیقه مخاطب میتواند موجب بی اعتمادی در مخاطب شود.

پایین بودن سرعت سایت

از فاکتورهای مهم و تاثیر گذار سئو سایت سرعت بارگزاری صفحات سایت است. اگر سرعت وب سایت شما پایین باشد و کاربر برای لود شدن صفحه مورد نظر زمان زیادی را از دست بدهد طبیعتا خسته شده و سایت شما را ترک می کند و برای دریافت اطلاعات مورد نظر خود به وب سایت دیگری مراجعه می کند. اکثریت کاربران انتظار این را دارند که صفحه وب سایت مورد نظرشان در کوتاهترین زمان ممکن بصورت کامل در دسترس باشد. بنابراین برای حفظ کاربران خود به این موضوع دقت کنید و طراحی سایت خود را به گونه ای مدیریت کنید که سرعت آن مناسب باشد تا کاربر مجبور به ترک وب سایت شما نشود.

علت اینکه کاربران سایت را ترک می کنند

پایین بودن سرعت سایت

از دیگر عواملی که باعث می شود کاربران وب سایت را ترک کنند عبارتند از:

  • استفاده کردن از تکنولوژی های قدیمی در سایت
  • تبلیغات زیاد و آزار دهنده
  • مناسب نبودن طراحی سایت در موبایل
  • پخش ویدئو ها و آهنگ های خودکار
  • استفاده زیاد از پاپ آپ
  • ثبت نام اجباری

در این مقاله به چند فاکتور اشاره کردیم و علت اینکه کاربران سایت را ترک می کنند را بیان کردیم. طبیعتا عوامل دیگری نیز وجود دارد مانند انتشار دادن اطلاعات نادرست، به کار بردن تصاویر نامناسب و طراحی نازیبا و … . پس شما در جایگاه کسی که می خواهد سایت خود را سئو کرده و کاربران خود را روز به روز افزایش دهد باید به نکات گفته شده اهمیت داده و آنها را در وب سایت خود بکار بگیرید تا بتوانید وب سایت خود را برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل مدیریت کنید.

4/5 - (3 امتیاز)
66 / 100

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 1 =