در این آموزش از سری آموزش های معرفی و معنی یک کلید واژه به معرفی کوئری میپردازیم. از این پس یک دسته در سایت با همین نام “چیست” خواهیم داشت که در انتهای مقاله لینک آنرا قرار داده ایم و حتما استفاده کنید.
خوب بریم به سراغ اینکه کوئری چیست؟
احتمالا 70% افرادی که این آموزش را میخوانند به دنبال کوئری در سرچ کنسول گوگل و سئو بوده اند و 30% به دنبال کوئری در موضوعات پیرامون دیتا بیس ها. بنابراین ابتدا به بررسی کامل کوئری در سئو سایت میپردازیم و سپس به جایگاه کوئری در دیتا بیس میپردازیم.
فهرست موضوعات در این آموزش
کوئری چیست؟
کوئری یا همان Query در زبان انگلیسی به معنی درخواست اطلاعات است و در علم کامپیوتر چندیدن معنی دارد، کوئری در سئو به معنی عبارت مورد نظر و در پایگاه داده به معنی درخواست مورد نظر یا پرسش موردنظر میباشد. (کوئری معمولا مفهوم سئوالی دارد مگر اینکه در جایی که استفاده میشود ذکر کنیم که دقیقا خود عبارت ذکر شده مورد نظر ما بوده)
سرچ کوئری چیست؟
سرچ کوئری یا همان Search queries در اصل نتایج جستجو ها برای یک عبارت خاص و نظایر آن هستند. رتبه یا رده ی سایت را در یک کلمه بخصوص سرچ کوئری می خوانیم.
سرچ کوئری های یک سایت را در سرچ کنسول گوگل مشاهده میکنید.
برای مثال سایت خود ما در حوزه سئو و دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارد، اگر داخل گوگل سرچ کنید، سئو سایت تضمینی سایت ما را در رتبه 1 گوگل خواهید دید، این یعنی با کوئری “سئو سایت تضمینی” در رتبه یک هستیم.
الان کوئری در ذهن شما بهتر شکل گرفت.
جایگاه سرچ کوئری کجاست؟
در کلماتی که کاربران، در جستجوی پاسخی برای آنها هستند بسیار با ارزش است که سایت ما در رتبه های بالا نمایش داده شود. بارها تجربه نشان داده که موفقیت در موتور جستجو می تواند موفقیت یا شکست یک مجموعه و سایت را رقم بزند، در این جمله دقیقا اهمیت سئو seo مشخص شده است. ترافیک هدفمند به سمت یک وبسایت می تواند تبلیغ، درآمد و امکان دیده شدن را به نحوی که هیچ کانال دیگر بازاریابی نتواند برایش تولید کند به وضوح نمایش میدهد. سرمایه گذاری روی سئو می تواند در مقایسه با سایر انواع بازاریابی و روش های تبلیغات میزان بازدهی استثنایی داشته باشد.
کوئری در سرچ کنسول
مطمئنا بسیاری از افرادی که این مقاله را میخوانند، کارآموز سئو هستند و میخواهند بدانند query در سرچ کنسول به چه مفهومی است. ابتدا سرچ کنسول سایت مورد نظر را باز کنید. اگر آدرس آنرا ندارید از اینجا شروع کنید: google search console
اگر نمیدانید سرچ کنسول چیست و چه کاربردی دارد، اینجا را بخوانید: سرچ کنسول چیست؟
اکنون باید از سایدبار به بخش Search results بروید و چیزی مشابه تصویر زیر مشاهده کنید
همانطور که در تصویر فوق میبینید بر روی گزینه new کلیک کنید و حالا مانند تصویر زیر به Query در سرچ کنسول گوگل رسیدید، آنرا انتخاب کنید تا باز شود.
اکنون میتوانید یک کوئری مرتبط با موضوعات سایت خود را درج کنید، تا متوجه شوید که سایت شما با آن عبارت چه رتبه ای در گوگل دارد. البته با توجه به اینکه این کار خود نکات زیادی را شامل میشود، میبایست به صورت کامل آموزش وبمستر را مشاهده کنید.
خدمات سئو خود را به تیمی حرفه ای بسپارید و به آسانی قرار گرفتن در صفحه اول گوگل را تجربه کنید و در کمترین زمان، فروش خود را به کمک گوگل چند برابر کنید.
از اینجا به بعد به کوئری در موضوعات پایگاه داده و دیتابیس میپردازیم.
کوئری در دیتابیس
برای نمونه SQL که مخفف Structured Query Language میباشد، زبان استاندارد مدیریت دیتابیس است و سایر زبان ها و برنامه های sql مانند:
- Oracle
- Microsoft SQL Server
- MySQL
- DB2
- Microsoft Access
- PostgreSQL
این برنامه ها برای ارتباط آسان تر با دیتابیس استفاده می شوند.
* SQL با MYSQL تفاوت دارد، sql زبان کوئری نوشتن است ولی MYSQL نرم افزاری است که از این زبان استفاده می کند.
مشاهده query در sql server 2018
query نویسی برای جدول در sql
برای ایجاد جدول
می خواهیم برای دیتابیس، جدول ایجاد کنیم و این کار را با کدنویسی انجام دهیم. برای ساختن یک جدول با استفاده از Query از دستور زیر استفاده می کنیم:
create table نام جدول
(
)
به همین سادگی. البته کارهای بیشتری مانند Delete کردن و غیره را میتوان با کدنویسی در sql روی کوئری ها انجام داد که خارج از موضوع این آموزش است. (فقط توجه کنید که بعد از نوشتن Query خود گزینه Execute را می زنیم تا Query اجرا شود)
جی کوئری چیست؟
جی کوئری (jQuery) یک کتابخانه جاوا اسکریپت است که برای ساده سازی و تسریع فرآیند توسعه وب استفاده می شود.
جی کوئری مزایای متعددی دارد، از جمله:
- ساده سازی کد: جی کوئری توابع و دستورات مختلفی را ارائه می دهد که می تواند برای انجام وظایف رایج جاوا اسکریپت با کد کوتاهتر و ساده تر استفاده شود.
- افزایش سرعت توسعه: جی کوئری به شما کمک می کند تا صفحات وب را سریعتر و آسانتر توسعه دهید.
- سازگاری با مرورگرهای مختلف: جی کوئری با تمام مرورگرهای وب مدرن سازگار است.
- جامعه بزرگ: جی کوئری دارای یک جامعه بزرگ و فعال از توسعه دهندگان وب است که می توانند در صورت نیاز به شما کمک کنند.
جی کوئری برای انجام وظایف مختلفی در صفحات وب مانند:
- انتخاب و دستکاری عناصر DOM: جی کوئری توابع مختلفی را برای انتخاب و دستکاری عناصر DOM (Document Object Model) ارائه می دهد.
- ایجاد انیمیشن: جی کوئری توابع مختلفی را برای ایجاد انیمیشن های مختلف در صفحات وب ارائه می دهد.
- ارسال درخواست های Ajax: جی کوئری توابع مختلفی را برای ارسال درخواست های Ajax (Asynchronous JavaScript and XML) ارائه می دهد.