Referral Traffic چیست

referral traffic
سئو سایت

افرادی که کار بازاریابی آنلاین انجام میدهند به دنبال این موضوع هستند که ترافیک سایت خود را افزایش دهند و برای رسیدن به این خواسته و هدف آنها راه های بسیاری وجود دارد، از جمله سئو و بهینه سازی سایت، تبلیغات کلیکی یا همان PPC، بازاریابی شبکه های اجتماعی و وبلاگ نویسی همه کارهایی است که به این افراد در بالا رفتن ترافیک سایتشان کمک بسیاری می کند.

اما مسئله ای که وجود دارد این است که برای شروع کار سئو زمان بسیاری را لازم دارید تا بتوانید ترافیک سایت را افزایش دهید، تبلیغات کلیکی نیز هزینه بر و گران هستند و بازاریابی شبکه های اجتماعی هم مشکلات خود را دارد مانند در دسترس نبودن صاحبان پیج ها و یا عدم تعهد کاری. یکی از راه هایی که می تواند در افزایش ترافیک موثر واقع شود Referral Traffic است که اغلب نادیده گرفته می شود.
در این مقاله می خواهیم به موضوع Referral Traffic چیست؟ بپردازیم.

Referral Traffic چیست

وقتی کاربران به روی لینک های شما در سایت های دیگر کلیک می کنند (به غیر از لینک هایی که برایشان نمایش داده شده در موتورهای جستجو) و وارد سایت شما می شوند، این را ریفرال ترافیک میگوییم، که این نوع ترافیک از دید گوگل ترافیک بازگشت نامیده می شود که به سایت اصلی referrer و این نوع ترافیک Referral Traffic می گویند.

Referral Traffic بعد از ورودی های گوگل از مهم ترین نوع ترافیک است که توانایی این را دارد که نرخ تبدیل سایت را افزایش دهد. رپورتاژ آگهی برای کسب ریفرال ترافیک یک راه مناسب است که در سئو سایت نیز اثر مثبتی دارد.

referral traffic

Referral Traffic چیست

 

راه های بسیاری وجود دارد تا شما بتوانید برای خود referral traffic مناسب را ایجاد کنید. که هم باعث می شود کسب و کار شما توسعه پیدا کند و هم در قرار گرفتن در صفحه اول گوگل به شما کمک میکند.

راه های کسب Referral Traffic بیشتر

برای اینکه بتوانید در کسب وکار خود Referral Traffic بیشتری را ایجاد می کنید می توانید از راه های زیر برای این کار استفاده کنید.

  • وبسایت خود را در لیست سایتهای گوناگون ثبت کنید
  • در سایر سایت ها بنر بگیرید
  • سایت خود را در سایت های نقد و بررسی منتشر کنید
  • پست مهمان یا رپورتاژ آگهی منتشر کنید
  • از شبکه های اجتماعی بهره ببرید
  • کامنت گذاری در وبلاگ ها
  • در انجمن های گفتگو فعال باشید
  • به انتشار اینفوگرافیک بپردازید.
Referral Traffic چیست

Referral Traffic

اهمیت استفاده از Referral Traffic

از دید افرادی که کارهای بازاریابی آنلاین انجام میدهند Referral Traffic اهمیت بسیاری دارد زیرا باعث می شود کاربران از یک سایت معتبر و شناخته شده به سایت شما ارجاع داده شوند. که این کار باعث می شود محصولات و کسب وکار شما برای کاربران جالب و جدید به نظر آید و همین باعث می شود که شما کاربران جدید و بیشتری را جذب نمایید. و باعث افزایش فروش سایت شما هم می شود.

Referral Traffic در سئو هم بسیار موثر است وقتی کاربران به واسطه یک سایت دیگر به سایت شما وارد می شوند یعنی لینک شما را در سایت دیگر مشاهده کرده اند و روی آن کلیک کرده اند و همین موضوع باعث می شود گوگل و موتورهای جستجو لینک ها را یک نتیجه مثبت برای رتبه دهی به سایت شما در نظر می گیرد.

در نهایت برای جمع بندی باید بگوییم که وقتی نگاهی به گوگل آنالیتیکس سایت های بزرگ می اندازیم همگی دارای ورودی خوبی در بخش ریفرال ترافیک هستند، که خوب این هم نیاز به زمان دارد هم نیاز به ارتباط برقرار کردن با سایر سایت ها.

چرا Referral Traffic مهم است؟

گفتیم که بازاریابان آنلاین، به ترافیک ارجاعی اهمیت زیادی میدهند، به دلایلی که وجود دارد مانند اضافه کردن کاربران ومشتریان بالقوه که باعث فروش بیشتر محصول شما میشود و کاربران بیشتری با خدمات شما آشنا میشوند، به مرور زمان باعث برندینگ میشود اما یک مسئله برای ما از جنبه سئو سایت نیز اهمیت دارد این است که آیا Referral Traffic به سئو کمک میکند یا ضربه میزند؟

اگر کاربران جدید شما از طریق لینک شما در یک سایت معتبر وارد سایت شما بشوند به دلیل اعتبار خوب سایت مبدا که لینکتان در آنجا قرار گرفته است، موتور جستجو ها به سایت شما در رتبه بندی اهمیت بیشتری بدهند، اما اگر لینک سایت شما در یک سایت غیر معتبر یا کم ارزش درج شود نتیجه عکس میدهد، اما صرفا اینکه لینک بگیریم بدون سنجیدن عوامل دیگر و نداشتن برنامه ریزی و … تاثیر مثبت طولانی مدتی نخواهد داشت

راه های ایجاد لینک و دریافت Referral Traffic

  1. شبکه های اجتماعی
    در طی سالیان گذشته تجربه ثابت کرده است که شبکه های اجتماعی چقدر تاثیر گذار است، قطعا در برندینگ و دریافت ورودی از این شبکه های اجتماعی بسیار موثر خواهد بود، و موتور جستجو این سیگنال را برای سایت ثبت میکند و به صورت طبیعی و بدون دور زدن گوگل به نتیجه میرسید
    شبکه های اجتماعی از جمله فیسبوک، توییتر، لینکدین، پینترست و یوتوب و اینستاگرام جزء بهترین ها هستند که ورودی زیادی به سایت شما میدهد، در گذشته گوگل پلاس یکی از بهترین شبکه های اجتماعی بود که اواخر سال 2018 به جمع آوری آن پرداخت
  2. درج رپورتاژ در خبرگزاری ها و یا سایت های معتبر
    با یک تیر دو نشان بزنید، اگر سایت مبدا که قرار است رپورتاژ شما در آنجا ثبت شود بازدید کنندگان زیادی داشته باشید میتوانید به کمک لینکی که قرار میدهید ورودی دریافت کنید، در عین حال یک لینک نیز دریافت کرده اید که از نظر سئویی به سایت شما کمک میکند
    نکته ای که وجود دارد این است که همیشه بک لینک و رپورتاژ تاثیر مثبت ندارند، در صورتی که سئو و موارد داخلی سایت خوب باشد و در یک بازه زمانی تقریبا طولانی هیچ بک لینکی در سایت های دیگر درج نکرده ایم، و الگوریتم های گوگل نیز با درج رپورتاژ تداخلی ندارند، این کار را بعد از سنجیدن جوانب کار، انجام میدهیم
  3. فعالیت در فروم ها، یا سایت های پرسش و پاسخ و یا نقد و بررسی
    کاربران زیادی در فروم ها و یا سایت هایی که بخش نقد و بررسی دارند فعالیت میکنند که به دنبال خرید کالا و یا دریافت خدمات و یا رفع مشکل و دریافت پاسخ برای سوالشان هستند، اگر سایت شما در این موارد مطرح شود میتواند برندینگ و Referral Traffic صورت گیرد
  4. کامنت مارکتینگ در وبلاگهای معتبر و مرتبط با کسب و کارتان
    یکی دیگر از سیگنال های قوی و مفید برای سئو سایت و برندینگ، درج کامنت در بلاگها و سایت های معتبر است، مثلا من یک سایت فروش پلاگین دارم و در یک سایت معتبر و مطرح در زمینه وردپرس و قالب، در پاسخ به کامنت کاربران که از پلاگین ناراضی بوده اند، یا لینک دانلود درخواست کرده اند، لینک سایت خودم را درج کنم یا اسم سایت خودم را قید کنم، این امر ورودی و کاربر واقعی را به سایت من هدایت میکند
پاسخ دادن به سوالات کاربران و درج کامنت در وبلاگها

درج کامنت در وبلاگها

مشاهده Referral Traffic با ابزار گوگل آنالیتیکس

وقتی شما به آنالیز سایت میپردازید ممکن است از ابزارهای زیادی استفاده کنید یکی از ابزارهایی که گوگل در اختیار ما قرار می دهد google analytics است که میتوانیم مشاهده کنیم که سایت چه میزان ورودی داشته است و از چه طریقی وارد سایت ما شده اند، مثلا از طریق جستجو در گوگل یا از طریق کلیک روی لینک ما در سایت های دیگر، از طریق شبکه های اجتماعی و…

برای اینکه بدانیم چه میزان از ورودی های سایت ما Referral است میتوانیم از ابزار google analytics استفاده کنیم، گوگل آنالیتیکس بخش های زیادی دارد و هر بخش برای هدف خاصی مناسب است، اگر قصد دارید که ببنید میزان ورودی از شبکه های اجتماعی چه میزان بوده است می توانید  در گوگل آنالیتیکس مطابق تصویر ابتدا به بخش acquisition  مراجعه کنید سپس بخش all traffic و گزینه  source/medium را انتخاب کنید، مشاهده میکنید که میزان ورودی از جستجو در گوگل و referral ها را مشاهده میکند و اگر از طریق دیگر ورودی داشته باشید نیز نمایش داده می شود

ترافیک ارجاعی در گوگل آنالیتیکس

مشاهده referral traffic در گوگل آنالیتیکس

تفاوت referral sites و referral traffic

تفاوت referral sites و referral traffic دارای اهمیت زیادی است چرا که هنگام مطالعه و تحقیق و پژوهش در زمینه مفهوم referral sites به طور مرتب به مفهوم دیگری با نام referral traffic برخورد می‌کنیم. درباره عبارت نخست بحث کردیم اما معنی و مفهوم عبارت referral traffic چیست؟

شاید بتوان عبارت ترافیک ارجاعی را برای referral traffic استفاده کرد. چنان چه از ابزاری مانند Google Analytics یا سایر ابزارهای آنالیز وب سایت، به کار ببرید قادر خواهید بود تعداد کاربرانی که از سایت شما بازدید کرده‌اند را بدست بیاورید. مطمئنا تعدادی به شکل مستقیم و با تایپ آدرس سایت در قسمت نوار آدرس مرورگر، از سایت بازدید کرده‌اند، تعدادی دیگر نیز از طریق لینک‌ها به سایت هدایت شده‌اند. گفتنی است تعداد کاربران نوع دوم را referral traffic می‌نامند، این کاربران به طور غیر مستقیم و مثلا با کمک referral sites به سایت ما هدایت شده‌اند.

مزایای ترافیک ارجاعی

ترافیک ارجاعی این توانایی را دارد که رتبه شما را در نتایج جستجوی گوگل افزایش دهد. این شاخص علاوه بر بالا بردن رتبه‌ی شما در نتایج گوگل، قادر است که یک منبع ثابت ترافیکی به جز موتورهای جستجو برای شما به حساب آید. اما این تمام ماجرا نیست، این شاخص با هدایت نمودن بازدیدکنندگان هدف به سوی سایت شما می‌توانند درآمد شما را بالا ببرند. بازدید کنندگانی که به واسطه ترافیک ارجاعی به وب سایتتان می‌آیند، با احتمال بیشتری به مشتری شما تبدیل می‌شوند و از محصول و یا کلیه خدمات شما خریداری می‌کنند. به بیان دیگر، این شاخص جهت افزایش سرنخ‌های فروش کسب و کار شما بسیار با ارزش خواهد بود.

معایب ترافیک ارجاعی

چنان چه شما لینک‌های ارجاعی زیادی دارا باشید، قادر نخواهید بود با اطمینان بگویید که بابت کدام لینک هزینه پرداخت کرده و یا این که به طور رایگان لینک در سایت‌های دیگر قرار گرفته است. اگر ترافیک ارجاعی شما از چندین وب سایت باشد و آن‌ها تصمیم بگیرند لینک وب سایت شما از سایت‌شان حذف کنند، شما قسمتی از ترافیک سایتتان را از دست خواهید داد.

ترافیک‌ ارجاعی پس از وروردی‌های گوگل یکی از با ارزش‌ترین نوع ترافیک می‌باشد که می‌تواند نرخ تبدیل سایت را افزایش دهد. از طریق شیوه‌های ذکر شده قادر خواهید بود که به افزایش ترافیک ارجاعی وب سایت کمک کنید و به طور غیر مستقیم تعداد بک لینک‌های سایت را نیز افزایش دهید. از دید ما رپورتاژ آگهی یکی از بهترین و مناسب‌ترین راه‌های کسب ریفرال ترافیک است که در سئو سایت نیز تاثیر مثبتی دارد.

سوالات متداول درباره Referral Traffic

1از چه روش هایی Referral Traffic بیشتری کسب کنیم؟
انتشار اینفوگرافیک، فعالیت در در انجمن‌های گفتگو، بهره مندی از از شبکه‌های اجتماعی، انتشار پست مهمان و گرفتن بنر در سایر سایت‌ها از جمله روش‌های کسب Referral Traffic می‌باشد.
2از چه راه هایی می توانیم Referral Traffic دریافت نماییم؟
شبکه‌های اجتماعی، درج رپورتاژ در خبرگزاری ها، فعالیت در فروم‌ها و همچنین درج کامنت در وبلاگهای معتبر از جمله راه‌های موثری است که می‌توانید برای ایجاد لینک و دریافت ReferralTraffic استفاده نمایید.
3ترافیک ارجاعی چه مزیت هایی را در پی دارد؟
افزایش رتبه در در نتایج جستجوی گوگل، استفاده به عنوان یک منبع ثابت ترافیکی، افزایش درآمد و همچنین افزایش سرنخ‌های فروش کسب و کار از عمده‌ترین مزایای ترافیک ارجاعی است.

4.6/5 - (7 امتیاز)
85 / 100

3 Comments

  1. تحولی گفت:

    یکی از بهترین مقالات در مورد Referral Traffic بود
    خیلی مفید بود

  2. سلام ممنون بابت اطلاعات خوب و مفید واقعا نمی دونستم referral چیه
    وقتی تو اتالیتیکس دیدم شکه شدم

  3. آتنا گفت:

    ممنون
    در رابطه با Referral Traffic بهترین مقاله ای بود که خوندم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

آموزش های سئو

پربازدیدترین مقالات سئو سایت

ui چیست؟

رتبه سایت

آنالیز سئو سایت

اصطلاحات سئو

سئو گوگل

پروژه های سئو